ahvenen kalastus

Lähde mukaan opastetuille ahvenretkille!

Ahvenen kalastus

Ahvenen kalastus jigillä

Ahvenen jigikalastus on monelle kalastajalle ennen kokematon elämys, jonka saalis kotona valmistettuna palauttaa onnistuneen kalaretken tapahtumat uudelleen mieleen. Jigi on tehokkaimmillaan, kun ahventa kalastetaan syvästä vedestä. Matalissa rantavesissä käytämme myös pieniä vaappuja ja lippoja.

Kokoonsa suhteutettuna ahven on voimakas taistelija. Kevyillä kalastusvälineillä pyytäminen tarjoaa haastetta ja jännitystä kokeneillekin kalastajille.

Ahvenen kalastuksen saalisvarmuus on huippuluokkaa, vaikka viime vuosina ahvenkannat Suomenlahdella ja Saaristomerellä ovatkin hieman heikentyneet. Monien yllätykseksi, myös Helsingin lähivesiltä löytyy ahventa pyydettäväksi asti.

Opastettu ahvenen kalastus

Lähde mukaan nauttimaan opastetusta ahvenen kalastuksesta. Juumanrinteen rosvoritarit odottavat vieheitämme Suomenlahdella tai Saaristomerellä. Lähtösatamina kalastukseen toimivat usein Helsingin Vuosaari tai Tammisaari.

Päivän aikana tutustumme tehokkaimpiin tekniikoihin ja käymme läpi, minkälaisista paikoista ahventa kannattaa etsiä mihinkin aikaan kaudesta.

Suositeltava ryhmäkoko on enintään 5 kalastajaa / vene. Ahvenen pääasiallinen kalastuskausi 1.6. – 30.11. Talvisin järjestämme myös ohjattuja ahvenen pilkintä -retkiä.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 040 – 572 8931 ja kysy lisää.

Katso kuvia reissuiltamme

opastettu ahvenen kalastus
jigiahven