Opastetut kalastusmatkat niin pienelle kuin isolle porukalle!

Kalastusmatkan hinta

Opastetun kalastusmatkan hinta

Emme väitä olevamme Suomen edullisimpia kalastusmatkan järjestäjiä, mutta väitämme matkojemme hinta/laatusuhteen olevan kilpailukykyinen kenen tahansa muun kalastusmatkan järjestäjän kanssa.

Kalastusmatkan hinta 1 – 4 kalastajalle on 750 euroa + ALV 75 euroa. Hintaan sisältyy noin 7 tunnin opastettu kalastuspäivä veneessä, veneen polttoaineet, kaikki tarvittavat kalastusvälineet, kelluntaliivit ja kylmemmillä keleillä lämmin kelluntapuku sekä lämpimät saappaat.

Keväällä ja kesällä toteutamme Helsingissä myös lyhyempiä 4 tunnin kalastusmatkoja, joiden hinta on 500 euroa + ALV 50 euroa. Hintaan sisältyvät kaikki samat palvelut ja välineet 1 – 4 kalastajalle kuin koko päivän kalastusmatkoillammekin.

Kalastusmatkat isommalle porukalle

kalastusmatkan hinta
Yli 4 hengen kalastusmatkat toteutamme useammalla veneellä ja tällöin matkan hinta määräytyy käytettävien veneiden ja ryhmän koon perusteella.

Talvisten pilkkiretkien hinta alle 8 kalastajalle on 500 euroa + ALV. Retken hintaan sisältyvät kalastusoppaan palvelut, kaikki tarvittavat kalastusvälineet ja lämmin vaatetus. Suurempien kalastajaryhmien pilkkiretkistä annamme mielellämme yksilöidyn tarjouksen.

Tarvittaessa järjestämme asiakkaillemme kalastusluvat, retkieväät, majoituksen ja saunan. Kalastuslupien hinta on 6 euroa/kalastaja ja retkieväiden hinta vaihtelee 10 eurosta 25 euroon. Majoituksen ja saunan hinta määräytyy näitä palveluja tarjoavien yrittäjien hintojen mukaan. Emme liitä majoituksen tai saunan hintoihin mitään välityspalkkioita tai muita vastaavia kuluja.